Jombové komentáre

Dnes je 27.aug '10

8 : 7    (22.jún '10 )

2 : 8    (15.jún '10 )

Jednoznacny zapas v ktorom sa nic mimoriadne neudialo, snad len tolko, ze Pato prisiel neskoro a tym sa asi pripravil o tretiu poziciu a Jombo zavesil nechctiac z polovice ihriska Grogovi fajnovy vlastenec.

7 : 4    (08.jún '10 )

Uvodny gol ako vystrihnuty z Drislakovin dal Bater tak, ze si narazil o rebriny a skoroval do prazdnej branky. Zdala sa to byt teda jasna zalezitost, ale opak bol pravdou: cierni este 10 minut pred koncom vyhravali 4:2. Nakoniec bieli s vypatim vsetkych sil vyrovnali a nakoniec aj vyhrali, ked sa o vitazny piaty gol postarali bratia Jombikovci krasnou kombinaciou cez cele ihrisko. Po zapase si vsetci pochutnali na vysluzke z Dodovej svadby, ktoremu tymto prajeme vsetko dobre do nadchadzajucej etapy zivota a ako svadobny dar odpustame -2 body za neskory prichod :-)

2 : 12    (01.jún '10 )

Jednoznacna zalezitost, ktoru vystihuje najma fakt, ze aj Majo skoroval svoj prvy gol sezony. Krasne kombinacie a krasne goly, lepsia oslava Jombovych narodenin ani nemohla byt. Po zapase sme zapili Kofolou a Slivovicou v nedalekom pube, kde nam Peto Kroslak prezradil taktiku, ktorou moze slovenski tim vyhrat nadchadzajuce MS vo futbale :-P

8 : 4    (25.máj '10 )

Islo o zapas v ktorom mohol Jojo potvrdit svoje prvenstvo na cele tabulky a vyhrat predcasne ligu. Nastalo sa tak, aj ked zme za neho muklovali co sili stacili, zaznamenal jednu z mala prehier tento rok. Bieli boli naozaj dobri, vyuzivali najma prehnanu snahu ciernych a nerozumne vrhanie sa do utoku...

2 : 7    (18.máj '10 )

Tak som rad, ze strelci golov boli opraveni a konecne mozem napisat komentar. Nie je moc co pisat, lebo cierni predcili bielych vo vsetkom. Guni mu sa konecne nedarilo tak ako v predchadzajucich zapasoch a cierni mali navyse ostrostrelca Marosa, ktory zaznamenal hattrick. Ze to bude jednoznacny zapas potvrdil uz uvodny vykop, kedy Grog skoroval Majovi gol z polovice ihriska. Gol sa zapisal do kroniky ako historicky najrychlejsi gol v Gercen league.

4 : 3    (11.máj '10 )

Bieli len betonovali a davali zlepene goly. Cierni busili do plnych, sanci bolo neurekom, ale efektivita mizerna. Navyse ked sa ciernym zacalo darit a znizili na rozdiel jedineho golu, bieli radsej ukoncili zapas:) Za vsetko moze Dodo, pretoze neprisiel a tym padom sme nestriedali a isli dusu vyplut. No co, aspon si "polepsil" v tabulke.

8 : 3    (04.máj '10 )

Zapas bol bojovny a vobec nevyzeral na takyto jednoznacny vysledok, cierni dokonca vyhravali 1:0 a 2:1 - vdaka dvom vlastnym golom, ktore mali byt pripisane Patovi! Lenze potom prisli velke Guniho chvile a o vysledku bolo tym padom rozhodnute. V praxi to vyzeralo asi tak, ze Guni do coho kopol, to letelo razanciou nechytatelne do branky. Majo spravidla zistil, ze sa na neho nieco ruti az ked lopta vypadavala po gole z branky:)

12 : 4    (27.apr '10 )

Napriek jasnemu a jednoznacnemu vysledku to bol bojovny zapas. Ale cierni na zaciatku schytali kopu lacnych golov a zapas sa zlomil ked sa este nezacal. Za vsetko moze lopta. Horsia sa vymenila za zlu. Bater by o nej mohol rozpravat. Potkol sa o nu a dal gol.

4 : 4    (20.apr '10 )

Tuhy a bojovny zapas v ktorom sa vedenie striedalo zo strany na stranu. V zavere mali viaceri sancu strhnut vitazstvo na svoju stranu, niektori dokonca aj dva krat a Pista aj tri krat. Kedze ale trafili vsetko co mohli, ale nie to co mali, skore sa nemenilo. Remiza je zasluzena za bojovnost pre oba timy.

11 : 3    (13.apr '10 )

Cierni nehlali na zaciatku zle, dali prvy gol a dokonca vyhravali 2:1. Lenze potom dostali od Jomba gol z polovice ihriska a to ich tak zlomilo, ze ich dostali aj dalsich 10. To je tak, ked moralka tymu upada a chudobnemu aj z hrnca vykypi (a ten kto prehrava si da este aj vlastny gol). Koniec poezie.

3 : 7    (30.mar '10 )

ondrej je to na tebe a aj minuly tyzden treba:)

9 : 2    (23.mar '10 )

caka sa na zaciatok, hraci sa individualne pripravuju, aktualizujeme 9:17 Hrac grog dostal od manzelky ulitimatum: Bud ja alebo futbal. Pre dnesok vyhrala rodina ale nabuduce ako to byva zvykom, vyhra srdce futbalistu. Cakame na legionara. Kto to bude? No pride obavany a nevyspytatelny hrac sam velky Vano. Jeho povestne zamotavacie klucky poznaju nie len na youtube ale aj mnohí "tiezfutbalisti".

3 : 5    (16.mar '10 )

Zapas nesklamal, ale bieli ostali sklamani. Po trojgolovom zavare horkotazko dotiahli na 3:2, ale ten treti vyrovnavajuci gol nie a nie padnut. Pato dobre organizoval obranu z ktorej vyrazali do rychlych protiutokov, z ktorych strelili dalsie goly. Tie spolu s upratovackou rozhodli o zapase. Vysledok je vsak spravodlivy, cierni vyhrali zasluzene vdaka vacsej discipline.

5 : 7    (09.mar '10 )

Bol to kvalitny match, pricom cierny sa dostali vdaka lepsiemu premienaniu sanci do 3 goloveho naskoku. Biely ale vyuzili uspokojenie svojho supera a chvilami cierny nevedeli kam skocit coho dosledkom bolo vyrovnanie na 5:5. Cierny 10minut pred 20 h vyuzili brejk a snazili sa v poslednych 10 minutach ubranit vysledok. Nakoniec sa 10 minut vdaka srdecnosti upratovacky natiahlo na 30min:) Udalost kola: Pista vyhral! a zaroven dal aj gol.

8 : 3    (23.feb '10 )

Jombo:Dnesny zapas za vela nestal. Jediny kto nezaostal za svojim vykonom bol Jombo, ktory dal 99 golov. Pysta opat prehral. Snad aspon ti hokejisti budu vecer nieco hrat. Pozdravujem z Arizony:) Pista( mimochodom som nehral): Po vylosovani bolo zrejme ze timy su vyrovnane. No zial na ihrisku to tak nevyzeralo.Hral sa iba priemerny futbal. (asi preto ze nehral Jombo a Pista)Po 30 minutach hlavne po tom ako bater po 3 strelach dostal 4 goly bolo jasne, ze body si budu brat biely. Bater nedohral!

3 : 3    (16.feb '10 )

Vysoko takticky suboj. Gercen league vo stvrtok uz ma svoju uroven a ta sa kazdym tyzdnom zvysuje. V tomto zapase sa bojovalo o kazdu loptu. Sanci bolo dostatok, ale brankari sa cinili. Cierni sice uz vyhravali 3:1, nakoniec je vsak remiza zasluzena. Jojova seria trva.

10 : 2    (09.feb '10 )

Uvodne rozlosovanie vyvolalo burku nevole na oboch stranach. Bater aby utisil vasne slubil, ze ked bieli vyhraju o 7 golov, tak sa zmeni system losovania. Premotivovani bieli vybehli na parkety a busili do plnych. Dlho sa vsak nevedeli presadit, nakoniec gol sice dali, alebo potom co sa nestalo? Gol dali aj cierni. Nakoniec sa vsak zapas predsalen zlomil a keby cierni nedostali za 4 minuty 5 golov, mohli uhrat pekny vysledok. Jojo si tak upevnil poziciu na cele tabulky.

5 : 8    (02.feb '10 )

Ako uz byva zvykom vo vecernych zapasoch Gercen league, vysoke nasadenie opat nechybalo. Bieli sa sice ujali vedenia Guniho strelou z 15 metrov, ale potom cierni otocili a aj za pomoci snazivych legionarov udrzali vysledok. Jojo tak predlzil svoju seriu neprehratych zapasov na 7 a prvykrat v historii sa ujal vedenia v tabulke.

7 : 7    (26.jan '10 )

Este vacsi masaker ako minuly tyzden. Zapas vybicovany do maximalneho maxima. Vo vlaznom tempe sa cierni ujali vedenia 1:0, ale bieli otocili, vedenie natahovali, cierni len dotahovali, a tak dookola. Vsetko podstatne sa udialo v poslednych minutach, o ktore bol mensi spor dokedy sa ma hrat. Cierni nielenze dotiahli, ale dokonca sa aj ujali vedenia 7:6, no Jozi zabezpecil slochavym golom spravodlivu remizu. Dalsiu.

8 : 6    (19.jan '10 )

5 : 5    (12.jan '10 )

Opat remizovy zapas. Podozrenia z korupcie sa uz dari odvracat len tazko. A to najma preto, ze bieli dvakrat vyhravali 2:0 a 5:3. Nakoniec to predsalen skoncilo remizou. Jojo o tom nic nevie. Jeho excelentna penalta z celeho trafila pravy vinkel - telocvicne:)

6 : 4    (22.dec '09 )

Uz si nikdo nepamata, co sa udialo na tomto zapase. Ale jedno je iste! Bol to posledny zapas jesennej casti sezony, dva dni pred vianocami vyhrali bieli nad ciernymi, Marian dal hattrick. A Bater sa nezucastnil, lebo nahanal baby:)

5 : 5    (15.dec '09 )

Dual, ktory by zniesol najprisnejsie kriteria. Vedenie sa striedalo zo strany na stranu, ale aj ked bieli uz vyhravali 5:3, nakoniec vdaka Marosovi ciedrni vyrovnali. Ku koncu viaceri ledva lapali po dychu. Vysoke nasadenie si vybralo svoju dan. Divaci odchadzali spokojni.

8 : 6    (01.dec '09 )

V zapase vyhravali cierni 1:0, ale skore sa zacalo dramaticky menit po Jombovom (neskorom) prichode. Veru, uz to vyzeralo na poriadny debakel, ale bieli lietali prilis vysoko v oblakoch, a tak cierni dotiahli na rozdiel jedineho golu. Potom co sa bieli vratili spat na zem, vitazstvo uz udrzali a nepustili.

3 : 12    (24.nov '09 )

Bolo ze to radosti po Grogovom vyrovnavajucom gole na 2:2. Zapas vyzeral, ze bude dramaticky az do svojho konca, ale nakoniec ostal dramaticky len par minut. Seria rychlych golov rozhodla o vitazstve. A ked bieli zacali dostavat aj goly z celeho ihriska do poloprazdnej branky, vtedy sa vedelo, ze uz je zle...

2 : 9    (10.nov '09 )

Na vynovenej ligotavej podlahe malo stretnutie taky jasny priebeh ako ked hra juniorska hokejova dvadsiatka. Z ciernych zaujal Dodo s hattrickom a Pysta s dvomi golmi, ktory mohol z cistych tutoviek pridat dalsich pat. Krasny futbalovy moment bola Jojova strela od polky, ktora skoncila v brane. Z bielych nezaujal nik, ani traja legionari, ktorym haprovala spolupraca.

2 : 2    (27.okt '09 )

Duel, ktory zniesol aj najprisnejsie kriteria. Cierni vyhravali uz 2:0 dvomi rychlimi golmi, pricom druhy bol z polovice ihriska. Bieli vsak zvratili dvomi Baterovymi golmi, druhy nadherne z uhla do vinklu. V zavere mohol rozhodnut Pista ked mu Jojo "pripravil" tutovku, alebo Majo ktory napalil do brvna. Jombo nepremenil jedenastku po jasnej Guniho ruke, remiza je zasluzena pre obe strany.

2 : 4    (20.okt '09 )

Jombo bol opat biely, ale vykonom neoslnil. Baron neprihraval, ale aspon skoroval. Pysta ani to nie. Vlastne vsetci bieli podali mimoriadne cierny vykon. A tak si cierni bielych rozobrali, z protiutokov nastrielali goly a potom za pomoci brvien a tyciek ubranili cenny vysledok a dolezite body do tabulky.

3 : 3    (13.okt '09 )

Zaujimavy, bojovny a do poslednej minuty napinavy zapas, v ktorom biely papierovy favorit sice viedol, ale cierni Dodovym hattrickom otocili na 3:1. Remizu v poslednych sekundach pri buseni do plnych zachranovali zazracnymi golmi ostrostrelci Jozi a Jombo.

11 : 2    (06.okt '09 )

Jednoznacny priebeh, nic ine sa ani cakat nedalo. Zapasove statistiky uvadzaju tri hattricky - Joziho, Jombov a Grogov, ktory konecne zlomil strelecku smolu:) Ani vlastne goly nezaostavali, padli dva ci tri. Vdaka nim to aspon nebolo na nulu. Len ci budu tie vlastne goly nakoniec aj implemenovane v tabulke strelcov, dozaduju sa viaceri fanusikovia, ktori tuzia mat podrobnu evidenciu!

4 : 1    (29.sep '09 )

Zaujimavy a bojovny zapas. Cierni dlho vyhravali 1:0 a bieli nevedeli vyrovnat. Uz sa zdalo, ze zapas skonci tymto historickym vysledkom, ale bieli v zavere zvratili stav styrmi rychlymi golmi a rozhodli tak o osude tohto kvalitneho stretnutia. Divaci odchadzali spokojni :-)

6 : 13    (22.sep '09 )

Lepsi uvod si hrac Patrik ani nemohol zelat po tazkom uraze nohy. Bieli boli lepsi po kazdej stranke a vygumovali ciernych krcovo hrajucich utocnikov. Hracom zapasu bol hrac Jozi s 5 strelenymi golmi, ktory sa najlepsie vedel vyrovnat s kvalitnym povrchom pripominajucim lyziarsku zjazdovku.

2 : 7    (08.sep '09 )

Hraci nesklamali a predstavili sa v dobrej poprazdninovej forme. Ako uz tradicne, prve dva goly do oboch sieti boli vlastne. Vykonom uspokojili bratia Baterovci, ktori boli kazdy na svojej strane tahunmi muzstva. Najviac golov dal Guni.

Zmeny

  • Iba ten hráč, ktorý dosahuje aspoň 60% účasť sa zobrazuje v tabuľke. Koeficient = počet bodv / počet zápasov, na ktorých si bol.
  • Tento rok sa do bodovania zahrnie aj meškanie (na Grogovu vyzvu z minuleho roka). A to takým spôsobom, že body za zápas sa ti rátajú a zároveň sa odčítajú body za meškanie. Príchod od 18:55 = -1b, 19:10 = -2b, 19:20 = -3b, od 19:30 = -4b.

Pravidlá

  • Musíš sa prihlásiť na zápas, ak chceš hrať.
  • Je fér voči ostatným, že ak sa prihlásiš, tak aj prídeš. Odhlásiť sa dá najneskôr v deň zápasu do 12:00 hod.
  • Pred zápasom sa vyžrebuje, kto bude biely a kto čierny.
  • Platí sa 1,6 Eur.