Jombové a iných komentáre

Vygenerované je 06.sep '11

3 : 2    (21.jún '11 )

5 : 2    (14.jún '11 )

16 : 5    (07.jún '11 )

Dnes vyhral Marián proti čiernim 16:5. Klobúk dole išla mu karta. (Maros)

9 : 12    (31.máj '11 )

Hneď po rozlosovaní bolo zjavne, že to bude vyrovnaný zápas. Čierni na začiatku strelili rýchle góly a vyhrávali o 4 góly. Ako to už býva zvykom sa uspokojili a prestali hrať. Bieli začali hrať, behať a dotiahli sa na rozdiel jedného gólu, ale v záverečnej eufórii zabudli na zadné vrátka a dostali opäť rýchle góly a bolo po zápase . Majo dal gól, aby som nezabudol :)

8 : 5    (24.máj '11 )

Zapas bol opät vo sviznom tempe. Bieli na zaciatku zapasu vyprodukovali velky tlak ale nevedeli ho pretavit v goly. Postupne cierni prevzali iniciativu a zacil davat aj goly. 15 min pred koncom cierni vyhravali 5:3, ale nepochopitelne prestali hrat a bieli v zavere otocili.(Mozno sa prejavila unava sposobena teplom v telocvicni, ale to su len pozapasove spekulacie).

6 : 8    (17.máj '11 )

Kto dal za Vas goly Ondrej?

5 : 10    (10.máj '11 )

Zapas s jednodznacnym priebehom. Chvilku to vyzeralo, ze bieli aj vyrovnaju, ale nakoniec sa cierni odtiahli a s prehladom vyhrali. V zapase zaujel Jombov gol z polky ihriska do prazdnej branky, ked Pato vybehol a zle rozohral.

9 : 5    (03.máj '11 )

Najnudnejsi zapas zo vsetkych nudnych zapasov. Ani si poriadne nepamatam, co sa prihodilo. Takze ostava uz len dodat: hlavne ze tri body su doma!

4 : 6    (19.apr '11 )

Blizi sa zaver ligy a tempo sa pomaly stupnuje. Ide o body, predovsetkym. Aj v tomto zapase to tak vyzeralo, hoci nevyhli sme sa viacerym typickym crtam. Za zmienku stoji Baterov gol s prispenim mantinelu, Majova prihravka superovi do vylozenej sance, Jombov gol hlavickou, alebo tradicny Pystov rozhodujuci zasah. Vyhra ciernych je nakoniec spravodliva, kedze boli o kusok lepsi. Tri body su doma.

8 : 5    (12.apr '11 )

Kvalitny zapas kvalitnych superov. Este v 43 minute svietilo na tabuli skore 4:2 pre ciernych, pricom za zmienku stoji, ze Zabo dal gol z celeho a Majo vobec dal nejaky gol:) Nasledne Jombo dvomi vyrovnavajucimi a Pista dvomi vytaznymi golmi strhli vitazstvo na stranu bielych. Skore uzatvaral, rovnako ako ho otvaral, Marian strelou do vinklu.

10 : 4    (05.apr '11 )

5 : 4    (29.mar '11 )

7 : 5    (22.mar '11 )

6 : 6    (15.mar '11 )

Dalsi remizovy zapas do zbierky remizovej sezony. Ale vobec to tak najskor nevyzeralo. Tzv. "JO" uderka v zlozeni Jozi-Jojo-Jombo si myslela, ze zapas je vyhraty, hlavne ak to bolo po chvilke 4:2. Lenze potom prislo vyrovnanie ciernych, trochu sporne, kedze gol na 4:4 padol potme, ked navyse nik nehral (okrem Guniho:) Do uplnej dokonalosti priniesli zvrat cierni tym, ze dokonca zvysili na 6:4 z ich pohladu a tak remizu uz tradicne zachranoval Bater v poslednej sekunde s uderom upratovacky ;-)

8 : 5    (08.mar '11 )

V tomto zapase sme mali navstevnika-legionara, Baterovho kolegu z Texasu. Hral dobre, dal mozno aj gol, ale my Europania sme predsalen lepsi futbalisti:) [OLDCOMMENT]

6 : 5    (01.mar '11 )

8 : 8    (15.feb '11 )

Tohtotyzdnovy zapas vyzeral byt jednoznacne v rezii bielych, ktori uz vyhravali 7:3. Lenze mensia strata koncentracie sposobila, ze cierni zacali dotahovat. Nakoniec aj vyrovnali Baterovym golom (ako inak). Potom sa bieli chystali na zaverecny vitazny napor, ale zial... prisla upratovacka:-)

9 : 5    (08.feb '11 )

10 : 23    (01.feb '11 )

Hráči sa ešte ani nestačili zobudiť a na ukazovateli svietilo 4:1 pre čiernych. V ďalšej polhodine sa hra vyrovnala a góly padali do oboch brán. Posledných 15 min riadnej hracej doby sa čierny roztrielili a zápas rozhodli. V nadstavenom čase cca 17 min to už bola uvoľnená hra s peknými gólmi prevažné zo strany čiernych. Remízy zo začiatku sezóny sú už v nedohľadne :) Nová lopta určuje nový smer :)

16 : 5    (25.jan '11 )

Dnes s novou futsalkou za lepsou hrou :) Veru, najlepsie sa na novu loptu adaptoval Jombo, ktory strelil 11 golov, hoci v zapise po zapase mu bolo priznanych len 10. Nevadiiiii:) Vitaznu naladu sme si vychutnali po zapase v pube s tatarakom:-) [OLDCOMMENT]

3 : 5    (18.jan '11 )

V dobrom a kvalitnom zapase zacali lepsie biely a pritlacili svojho supera. Strelili rychly gol a donutili robit ciernych chyby. Bater po malej domov strelil Pistovi kuriozny vlastny golik. A bolo 2:0 pre bielych. Cierny sa stale hladali ale Zabov gol pomohol. No len docasne, kym neprisiel Marianov unik po lavej strane a bolo 3:1. Jozi v tej dobe zacal kricat (len mierne) a hned to bolo na ciernych vidiet :) Zapas sa vyrovnal a prislo aj vyrovananie na 3:3. Od tejto chvile boli cierny mierne lepsim timom a svoj naskok aj zveladili dalsimi dvomi golmi. Udalost kola: Jozi sa prepracoval na celo tabulky.

3 : 5    (11.jan '11 )

Zapas, ktory mal skoncit remizou, ale neskoncil tak. Totiz ked bieli horkotazko znizili na rozdiel jedineho golu, hned nato inkasavali o osude stretnutia bolo rozhodnute.

5 : 4    (21.dec '10 )

Bojovalo sa tradicne o pekne Vianoce. Zase ta ista pesnicka. Biely po uvodnej silnej 15 minutovke viedli o 3 goly, no namiesto toho aby pridali dalsie goly, polavili a cierny dotiahli na 4:4. Bieli nakoniec v poslednej minute vitazstvo strhli na svoju stranu a ukoncili tak posledny zapas hrany v roku 2010. Zaujimave po zapase bolo, ze prehra sa smiala a vyhercovia sa hadali... tak ako to bude s tymi peknymi Vianocami? ;-)

7 : 3    (14.dec '10 )

7 : 6    (07.dec '10 )

Rovnaky vysledok ako minuly tyzden a rovnake rozhodnutie v poslednych sekundach, ale s tym rozdielom, ze teraz ti co horkotazko vyrovnavali aj vyhrali:) Cierni uz viedli 6:2 a z rezignovaneho pohybu bielych sa zdalo, ze to tak aj ostane. Lenze padli nejake nenapadne goly a v hektickom zavere sa vypli k ozajstnemu vykonu ala Champions League. Napriklad taky Jombo aj prihraval, co nie je velmi typicke - najskor Grogovi, potom Marosovi na vyrovnanie a nakoniec mlademu Gunimu na vitazstvo. Remiza by bola spravodlivejsia, ale zelena je trava, futbal to je HRA!

7 : 6    (30.nov '10 )

Zapas v ktorom bieli vyhravali uz o 3 alebo aj viac golov, ale cierni sa hecli a s vypatim vsetkych sil vyrovnali. Ano, vyrovnali na 6:6, potom si povedali, ze budu zodpovedne branit a Jozi im dal v poslednej minute gol. Vyhra bielych je nespravodliva, ale zasluzena. Logiku v tom nehladajte.

3 : 3    (23.nov '10 )

Zapas ako ma byt - bojovny a napinavy. Nervozita na oboch stranach. Cierni sice vo vedeni 3:1, ale Vladicov takticky predcasny odchod do satne a Marosova kanonierska forma zabezpecili v samom zavere vyrovnanie. Vdaka patri obom. Lepsie ako dvojka Alonso & Ramos :-)

5 : 13    (16.nov '10 )

Okrem zaujimavych golov niet co hodnotit. Vykony hracov nezodpovedaju ich platovym triedam a preto sa pristupy k tvrdsim sankciam. Na zapasoch treba na spoluhracov viac kricat! Udalost kola: Matov premierovy gol a Patov strelecky koncert.

4 : 5    (09.nov '10 )

Zaujimavy zapas co sa vyvoja skore tyka. Najskor cierni vyhravali 3:0, bieli doslova vydreli vyrovnanie, lenze potom namiesto toho aby zodpovedne branili pristupovali k zapasu lezerne a uz zase prehravali o dva goly. Podarilo sa im este znizit, ale potom uz... prisla upratovacka:-)

2 : 3    (26.okt '10 )

Ten, kto si v satni myslel, ze vsetko pojde podla scenaru z minuleho tyzdna sa musel po zapase velmi cudovat. Predzapasove prognozy sa nenaplnili. Biely na cele s Jombom mali len jalovu prevahu a s chutou, bojovnostou hrajuci cierny busili do plnych, coho vysledkom bolo otocenie zapasu a baterov vitazny gol. Stalo sa: bastr vyhral prvy krat v sezoone! - gratulujeme, Jombova prva prehra - stava sa :) a subove prepracovanie na druhe miesto v tabulke.

0 : 7    (19.okt '10 )

Uz predzapasove prognozy vestili, kto by mal byt panom na ihrisku. Aj ked to zaciatok zapasu nepripustal, bielym postupne z dovodu nepritomnoti DODA odchadzali sily a na ihrisku bol s pribudajucimi minutami len jeden tim. Prevaha bola pretavena aj golovymi strelami. Zaujalo: Guniho hetrik, Jojov shutout(ani minulu sezonnu nikto nedostal na nulu a Grogova prva ale za to poriadne trpka prehra.

4 : 4    (12.okt '10 )

Dodo klasicky neprisiel a tak bielych bolo o jedneho viac. Ciernych defenziva stala na hlinenych nohach a tak rychlo prehravali 4:1 biliardovymi golmi. Ale aktivita sa vyplatila a nakoniec sa bielym podarilo tromi Jombovymi golmi vyrovnat na 4:4. V narocnom zavere padlo zopar tyciek, cierni mohli vyhrat, ale nevyhrali. Zapas bohaty na fauly, jojkanie a ochkanie sa napokon skoncil zasluzenou remizou pre obe druzstva. Zasluzena predovsetkym za takticku vyspelost.

3 : 2    (05.okt '10 )

Silovy a neprijemny zapas, islo o vela, ale ako vravi Jozi - 3 body su doma! Cierni prekvapujuco otvorili skore po Pystovom uniku a bielych stalo vyrovnanie vela sil. Potom prisli Guniho velke chvile: najskor zvysil pohotovou dorazkou na 2:1, aby v zapati vlastnym golom do vynklu vyrovnal a nakoniec par minut pre koncom nechytatelnou delovkou od modrej uzavrel ucet stretnutia. Aj takto sa da dopracovat k hattricku :-)

6 : 4    (28.sep '10 )

3 : 3    (21.sep '10 )

Futbal ako z Kocurkova. Vanov gol v prvej minute od stropu resp. od basketbaloveho kosu sa zapise do analov Gercen league. Joziho gol od bocnej steny bol tiez dobry. Jombo nevyuzil 3 samostatne najazdy na brankara a Grog rovnako ako minuly tyzden vyrovnaval v poslednych minutach. Mali sme opat aj jedenastku - isla len 4 metre vedla branky ;-)

5 : 4    (14.sep '10 )

Ukrutne futbalovy zapas. Marosov gol z penalty cez cele ihrisko a Majov ukazkovy vlastny hlavickou, zabezpecili ciernym vedenie az 4:1. Bieli zmobilizovali vsetky sily, ale dlho sa im nedarilo znizit ani vyrovnat. Jojove machinacie so zostavajucim casom a vysoke stupnovane nasadenie priniesli vytuzeny Grogov vyrovnavajuci gol. V samom zavere vitazstvo zabezpecil hrac Patrick, hoci remiza by bola spravodlivejsia.

3 : 3    (07.sep '10 )

Uvodny zapas sezony uz tradicne skoncil zasluzenou remizou. Prvy gel strelil Grog po Guniho prihravke. Potom cierni otocili skore, ale nakoniec bieli predsalen vyrovnali. V hektickom zavere padlo mnozstvo tyciek, chvilku to vyzeralo, ze to nebudu len tie kovove na brankach. Za zmienku stoja este legionari, ktori priniesli do hry svoj typicky kvalitny herny styl a tesime sa, ze nam nim budu pravidelne ozivovat celu sezonu;-)

Pravidlá

  • Musíš sa prihlásiť na zápas, ak chceš hrať.
  • Je fér voči ostatným, že ak sa prihlásiš, tak aj prídeš. Odhlásiť sa dá najneskôr v deň zápasu do 12:00 hod.
  • Pred zápasom sa vyžrebuje, kto bude biely a kto čierny.
  • Platí sa 1,6 Eur.
  • Meškanie:Príchod od 18:55 = -1b, 19:10 = -2b, 19:20 = -3b, od 19:30 = -4b.